Oceama Torch Kaiman

 319,00

Beschrijving

Oceama Torch Kaiman

Onze helderste innovatieve duiklamp met variabele focus met een variabele focus van 5° tot 70° groothoek. Dankzij de draaibare kop is deze hoek geheel traploos, tijdens de duik, te verstellen.

De lamp heeft een moderne mono LED met krachtige chipprestaties van 4000 lumen en beschikt over 2 dimniveaus (100% en 50%) en een SOS-knippermodus. De krachtige Lithium-Ion batterij maakt brandtijden tot 2 uur mogelijk. Dankzij de moderne overhittings-beveiliging kan de lamp ook zonder waterkoeling gebruikt worden.

Specificaties:

  • Waterdichtheid: getest tot 100 meter
  • Kleurtemperatuur 6500K
  • Laadbeveiliging: digitale beveiliging tegen overladen en oververhitting
  • Lampmateriaal: luchtvaart aluminium, hard geanodiseerd
  • Frontglas: gehard veiligheidsglas
  • Afmeting: lengte ongeveer 21,5cm, diameter lampkop ongeveer 6,2cm handvat circa 3,5cm
  • Gewicht inclusief batterij: circa 637 gram

Levering: 

  • Oceama Kaiman duiklamop
  • Oplaadkabel
  • 1 x 26652 Lithium-Ion batterij
  • Semihardcase met ritssluiting
  • Polskoord met veiligheidssluiting

Oceama

Oceama ontwikkelt al jaren hoogwaardige duiklampen voor verschillende toepassingsgebieden zoals duiken en onderwaterfotografie. Het merk biedt een ruim assortiment vooruitstrevende en moderne LED-lampen waarbij een goede prijs-/kwaliteitverhouding voorop staat.

Onvermoeibaar werkt het merk, dat zijn oorsprong in Duitsland heeft en dus degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Aan nieuwe lamp modellen met altijd de modernste en meest geavanceerde ledtechnologie. Alleen Met deze instelling kunnen duikers wereldwijd altijd beschikken over de meest vooruitstrevende en moderne ledlampen. Welke ook nog eens uitblinken in de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

De oceama lampen worden door testduikers onderheven aan honderde testduiken. Pas wanneer hier alles klopt. Zullen ze het model op de duik markt brengen.  Zo hopen ze de modellen zo vrij van kwaliteitsproblemen en zo tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd is.

Dit is precies waar Het duikmerk OCEAMA voor staat tot in de kleinste aderen van het bedrijf.

Merk

Oceama

Oceama Oceama ontwikkelt al jaren hoogwaardige duiklampen voor verschillende toepassingsgebieden zoals duiken en onderwaterfotografie. Het merk biedt een ruim assortiment vooruitstrevende en moderne LED-lampen waarbij een goede prijs-/kwaliteitverhouding voorop staat. Onvermoeibaar werkt het merk, dat zijn oorsprong in Duitsland heeft en dus degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Aan nieuwe lamp modellen met altijd de modernste en meest geavanceerde ledtechnologie. Alleen Met deze instelling kunnen duikers wereldwijd altijd beschikken over de meest vooruitstrevende en moderne ledlampen. Welke ook nog eens uitblinken in de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De oceama lampen worden door testduikers onderheven aan honderde testduiken. Pas wanneer hier alles klopt. Zullen ze het model op de duik markt brengen.  Zo hopen ze de modellen zo vrij van kwaliteitsproblemen en zo tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd is. Dit is precies waar Het duikmerk OCEAMA voor staat tot in de kleinste aderen van het bedrijf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oceama Torch Kaiman” te beoordelen

Andere suggesties…

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Momenteel zijn wij afwezig t/m 15-03-2024

    Uiteraard kunt u gewoon een bestelling plaatsen, deze worden na 15-03-24 verwerkt