Oceama Torch Ray

 189,00

Beschrijving

Oceama Torch Ray

De Oceama Ray is een heldere innovatieve duiklamp met een variabele focus van 5° tot 70° groothoek. Dankzij de draaibare kop is deze hoek geheel traploos, tijdens de duik, te verstellen. De drukknop van de lamp kent 2 dimstanden, 100%/50% en een SOS-knippermodus.

De lamp heeft een chipopbrengst van 1500 Lumen en heeft dankzij de sterke Lithium-ion batterij een brandtijd van ongeveer 60-70 minuten bij 100% helderheid. Daarnaast is de lamp voorzien van een overhittings-beveiliging. Wanneer de lamp boven de 55°C komt, schakelt hij terug naar een helderheid van 400 lumen. Wanneer de lamp weer is afgekoeld keert deze automatisch terug naar het helderste lichtniveau.

Specificaties:

  • Waterdichtheid getest tot 100 meter
  • Kleurtemperatuur 6500K
  • Laadbeveiliging: digitale beveiliging tegen overladen en oververhitting
  • Lampmateriaal: luchtvaart aluminium, hard geanodiseerd
  • Frontglas: gehard veiligheidsglas
  • Afmetingen: lengte ongeveer 18cm, lamklopdiameter ongeveer 4,2cm en handgreepdiameter ongeveer 2,7cm
  • Gewicht inclusief batterij: circa 302 gram

Levering:

  • Oceama Ray duiklamp
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • 1x 18650 Li-Ion batterij
  • Semihardcase met ritssluiting
  • Polskoord met veiligheidssluiting

Oceama

Oceama ontwikkelt al jaren hoogwaardige duiklampen voor verschillende toepassingsgebieden zoals duiken en onderwaterfotografie. Het merk biedt een ruim assortiment vooruitstrevende en moderne LED-lampen waarbij een goede prijs-/kwaliteitverhouding voorop staat.

Onvermoeibaar werkt het merk, dat zijn oorsprong in Duitsland heeft en dus degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Aan nieuwe lamp modellen met altijd de modernste en meest geavanceerde ledtechnologie. Alleen Met deze instelling kunnen duikers wereldwijd altijd beschikken over de meest vooruitstrevende en moderne ledlampen. Welke ook nog eens uitblinken in de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

De oceama lampen worden door testduikers onderheven aan honderde testduiken. Pas wanneer hier alles klopt. Zullen ze het model op de duik markt brengen.  Zo hopen ze de modellen zo vrij van kwaliteitsproblemen en zo tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd is.

Dit is precies waar Het duikmerk OCEAMA voor staat tot in de kleinste aderen van het bedrijf.

Merk

Oceama

Oceama Oceama ontwikkelt al jaren hoogwaardige duiklampen voor verschillende toepassingsgebieden zoals duiken en onderwaterfotografie. Het merk biedt een ruim assortiment vooruitstrevende en moderne LED-lampen waarbij een goede prijs-/kwaliteitverhouding voorop staat. Onvermoeibaar werkt het merk, dat zijn oorsprong in Duitsland heeft en dus degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Aan nieuwe lamp modellen met altijd de modernste en meest geavanceerde ledtechnologie. Alleen Met deze instelling kunnen duikers wereldwijd altijd beschikken over de meest vooruitstrevende en moderne ledlampen. Welke ook nog eens uitblinken in de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De oceama lampen worden door testduikers onderheven aan honderde testduiken. Pas wanneer hier alles klopt. Zullen ze het model op de duik markt brengen.  Zo hopen ze de modellen zo vrij van kwaliteitsproblemen en zo tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd is. Dit is precies waar Het duikmerk OCEAMA voor staat tot in de kleinste aderen van het bedrijf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oceama Torch Ray” te beoordelen

Andere suggesties…

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Momenteel zijn wij afwezig t/m 15-03-2024

    Uiteraard kunt u gewoon een bestelling plaatsen, deze worden na 15-03-24 verwerkt